اینوبینو
اینوبینو

کارآموز پایتون

کار کردن به عنوان کارآموز پایتون، می تواند کمک شایانی در جهت پیشرفت در این زبان برنامه نویسی کند.
در این مقاله  اینوبینو  قصد داریم تا شما را با زبان برنامه پایتون و بازار کار آن بیشتر آشنا کنیم.

زبان پایتون چیست؟

پایتون یک زبان چند منظوره و به اصطلاح شی گرا است که در سال 1991 میلادی برای نخستین بار طراحی و منتشر شد. یکی از مهم ترین ویژگی های زبان برنامه نویسی پایتون، خوانا بودن کد های آن است. طراحی پایتون به صورتی است که برای شخص برنامه نویس این امکان وجود دارد تا بتواند به صورت کاملاً واضح و بدون هیچ ابهامی پروژه های برنامه نویسی بزرگ و کوچک را ایجاد کند.

همانطور که گفته شد زبان برنامه نویسی پایتون کاملاً چند منظوره است و در هر جایی که از داده ها، محاسبات ریاضی یا خطوط کد استفاده می شود، این زبان کاربرد دارد.
برای مثال، پایتون بر خلاف زبان برنامه نویسی جاوا، به استفاده در توسعه وب محدود نیست. زبان پایتون یک زبان برنامه نویسی سطح بالا است. این بدین معنی است که کد های نوشته شده بیشتر به زبان انسانی و انگلیسی نزدیک است تا نسبت به زبان ماشینی. مدت زمان کدنویسی به زبان پایتون نسبت به دیگر زبان های برنامه نویسی مثل جاوا، کم تر است و سریع تر می توان کدها را نوشت.

زبان برنامه نویسی پایتون جزء ساده ترین زبان های برنامه نویسی محسوب می شود و خواندن و یادگیری آن نسبتاً راحت است.

در این زبان بلوک‌ های کد در آکولاد نوشته نمی‌ شوند و در عوض آن از فاصله برای نوشتن کدها استفاده می‌ شود.

 

بیشتر بخوانید: چرا دوره کار آموزی اهمیت دارد؟

 

کاربرد پایتون

همانطور که گفته شد زبان برنامه نویسی پایتون چند منظوره آیت و کاربرد های زیادی دارد. در ادامه به صورت مختصر، به برخی از کاربرد های آن خواهیم پرداخت.

طراحی سایت با پایتون

بسیاری از اشخاص و برنامه‌نویسان تحت وب،از زبان‌هایی مانند زبان برنامه نویسی PHP و ASP برای طراحی وب سایت استفاده می‌کنند. با این حال زبان برنامه نویسی پایتون هم دارای قدرت بالایی در زمینه طراحی وب سایت است. زبان پایتون دارای فریم‌ ورک‌های قدرتمندی مانند Django و Flask است که موجب محبوبیت این زبان در زمینه طراحی سایت شده است.

کارآموز پایتون

یادگیری ماشینی با پایتون

الگوریتم‌های یادگیری ماشینی، بسیار پر اهمیت بوده و از آن ها بسیار زیاد استفاده می شود.برای مثال گوگل را در نظر بگیرید. گوگل برای جستجو از الگوریتم‌های یادگیری ماشینی استفاده می‌کند. زبان برنامه نویسی پایتون در یادگیری ماشین عملکرد بسیار عالی داشته و بسیاری از افراد مشغول در این حوزه از کتابخانه‌های پایتون استفاده می‌کنند.

ساخت اپلیکیشن‌های موبایل

یکی از مهم ترین و جذاب ترین کاربردهای زبان برنامه‌نویسی پایتون، استفاده از این زبان برای طراحی و ساخت اپلیکیشن های موبایل است. درست است که اغلب برنامه نویسان با زبان اندروید شروع به تولید اپلیکیشن موبایل می کنند، اما زبان پایتون نیز می تواند یکی از گزینه های جذاب و مناسب برای تولید اپلیکیشن موبایل باشد.

استفاده از پایتون در داده‌کاوی

داده کاوی از شاخه‌های بسیار پر اهمیت رشته کامپیوتر است. تحلیل داده‌های بسیار زیاد این امکان را به ما می دهد، تا اطلاعات مفیدی در اختیار افراد و شرکت‌ها قرار دهیم.

روش‌ها و الگوریتم‌های مختلفی برای داده کاوی وجود دارد، اما به صراحت می‌توان گفت بهترین زبان برنامه‌نویسی برای تحلیل داده و داده‌کاوی، زبان برنامه نویسی پایتون است. پایتون همچنین دارای کتابخانه‌های بسیار قوی و کاربردی در زمینه داده کاوی است.

ساخت بازی‌های رایانه‌ای

زبان‌های برنامه‌نویسی پیشرفته و قدرتمندی در زمینه ساخت بازی رایانه ای وجود دارند. اما با این حال پایتون نیز ازجمله زبان‌های برنامه نویسی بسیار قوی و پرکاربردی در این زمینه است. وجود کتابخانه‌های قوی و رایگان، پایتون را به گزینه‌ای مناسب در زمینه ساخت بازی رایانه ای تبدیل کرده است.

بازار کار پایتون

با توجه به رشد استفاده از اینترنت و فضای مجازی، امروزه بازار کسب و کار های اینترنتی بسیار داغ شده است. تقریباً اکثر افراد در کنار شغل اصلی خود، به کسب و کار های اینترنتی هم علاقه مند شده اند و روز به روز به تعداد چنین افرادی افزوده می شود.
با توجه به این که زبان برنامه نویسی پایتون، یک زبان همکار است، یاد گیری آن در حال حاضر می تواند خیلی مفید باشد. نه تنها در ایران، بلکه در سراسر جهان شغل برنامه نویسی بازار خوبی دارد. حتی اگر کمی به زبان انگلیسی مسلط باشید، امکان کسب درآمد دلاری برای شما فراهم می شود و این یکی از ویژگی های کار برنامه نویسی الخصوص زبان پایتون است. پس در نتیجه بازار کار پایتون و به طور کلی شغل برنامه نویسی داغ است و روز به روز هم بهتر می شود.

کارآموز پایتون

 

بیشتر بدانید: ثبت آگهی استخدام در تهران

کارآموز پایتون

شما برای یادگیری این زبان پرکاربرد راه های مختلفی دارید.

شما می توانید با شرکت در دوره های آموزشی که توسط آموزشگاه ها برگزار می شوند، این زبان برنامه نویسی را یاد بگیرید. همچنین می توانید با خواندن مطالب در اینترنت و کتاب، تا حدودی با این زبان آشنا شوید. به جز راه های گفته شده، راه سومی هم وجود دارد و آن یادگرفتن به عنوان کارآموز است. ما توصیه می کنیم که حتماً به صورت کارآموزی، این زبان را یاد بگیرید زیرا مزایای بیشتری نسبت به دیگر راه ها دارد. اول آن که شما به صورت جدی وارد بازار کار شده و با چالش های آن دست و پنجه نرم می کنید و به تجربه شما افزوده می شود. این موضوع می تواند برای کسی که تازه کار است بسیار خوب باشد.

از طرفی شما با یادگیری به صورت کارآموزی، می توانید برای خود سابقه و رزمه جمع آوری کنید. این سابقه و رزومه ای که برای خود دست و پا کرده اید در آینده برای استخدام شدن یا گرفتن پروژه، می تواند خیلی به کارتان بیاید. همچنین برای یادگیری پایتون به صورت کارآموزی، شما هیچ هزینه ای را پرداخت نمی‌کنید و در ازای آموزشی که از طرف کارفرما به شما داده می شود، برای آن کار انجام می دهید. پس از لحاظ اقتصادی هم می تواند به نفع شما باشد و دیگر لازم نیست تا هزینه های هنگفتی را صرف کلاسهای آموزشی کنید. با توجه به نکاتی که گفته شد، یادگیری به صورت کارآموزی می تواند بسیار مفید باشد.

امید است که مقاله « کارآموز پایتون» برای خوانندگان گرامی مفید بوده باشد.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاه خود را بیان کنید

  1. اعظم
    اعظم 1400-08-06 پاسخ

    ازمحتوای بازارکارپایتون که همون برنامه نویسی پایتون است استفاده کردم ومی توانیم بصورت کارآموزی این کاررابه نحواحسن آموزش ببینیم.

  2. سمیه
    سمیه 1400-08-06 پاسخ

    کارآموز پایتون واقعا میتونه باعث شه برنامه نویسی راحتتر شه

  3. M.fakhri
    M.fakhri 1400-08-10 پاسخ

    از مطلب خوبتون درباره کارآموز پایتون کمال تشکر را دارم🙏

  4. Sina
    Sina 1400-08-16 پاسخ

    متشکر از محتوای مفیدتون راجع به کاراموز پایتون

  5. Arash
    Arash 1400-10-06 پاسخ

    کارآموزی پایتون واقعا جذابه

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *