اینوبینو
اینوبینو
کف سابی چیست

کفسابی چیست

کفسابی چیست؟ در اینوبینو سامانه جستجو  ثبت رایگان نیازمندی ها راجب کفسابی، مزایای آن و تفاوت کفسابی با سنگسابی و کفشویی می خوانیم. در کفسابی یا ساب زدن سنگ، با ابزارهای مخصوص لایه رویی سنگ به منظور رسیدن به اهداف زیر سیقل داده می شود:
  • براق کردن
  • آیینه ای کردن
  • مرتفع کردن ابرادات کف ساخنمان
دستگاه های مخصوص لایه برداری سنگ، این کار را با برداشتن 1 الی 4 میلی متر از لایه رویی سنگ انجام می دهند تا زمانی که به یک سنگ با سطح صاف و درخشان با برداشتن لایه رویی سنگ دست پیدا کتند. عملیات کفسابی فقط در ساب زدن نوعی از سنگ خاص خلاصه نمی شود و می توان این کار را روی انواع سطوح مانند موزاییک و سنگ ها اعم از: مرمر، گرانیت، بتن و سایر سنگ ها نیز انجام داد. کفسابی چیست

ساب زدن سنگ می تواند با اهداف زیر انجام شود:

1-همتراز نبودن کف ساختمان اصلی ترین دلیل ساب زدن کف ساختمان هنگامی است که مصالح به کار رفته مانند موزاییک و سرامیک بعد از نصب با همدیگر تراز نیستند و در یک سطح قرار ندارند. این مشکل می تواند به دلایل مختلفی از جمله مهارت سرامیک کار یا نشست ساختمان مربوط باشد. 2-شکستن لبه و گوشه های سنگ یا اسیب دیدن کف ساختمان به دلایل مختلفی مثل جابجایی سنگ ها به محل نصب یا بزرگ بودن ممکن است سنگ ها به هم برخورد کرده و دچار آسیب و شکستگی شوند که این مشکل موجب نازیبایی سنگ می شود و برای جلوگیری از هزینه مجدد از فرایند سنگسابی کمک میگیرند. 3-باقی ماندن جرم و مواد ثانویه روی سنگ هنگام نصب کردن سرامیک، موازییک، نمای ساختمان و سایر کارهای مشابه ممکن است مواد و مصالح استفاده شده مانند به ملات و سیمان به روی سنگ بچسبد که به راحتی قابل پاک کردن نیست. منطقی ترین کار برای از بین این مواد بدون آسیب زدن به سنگ استفاده از سنگسابی و ساب زدن سنگ است.

کفساب خوب به چه کسی می گویند؟

فردی که در این حوزه علاوه بر دانش و مهارت، وجدان کاری نیز داشته باشد. در این شغل با توجه به نوع سنگ بایستی از سمباده و لقمه مخصوص استفاده کرد و تمام مراحل کار به طور کامل انجام شود. در ادامه نکاتی که هنگام انتخاب استاد کار خوب باید به آن توجه کنید را شرح میدهیم:
  • انتخاب نقطه مناسب برای شروع کار
  • مشخص کردن نواحی نیازمند ساب زدن برای اطمینان از انجام کامل کار
  • آشنایی کامل با انواع ابزارها و لقمه سنگ های متنوع جهت انجام کار با کیفیت و درست
  • حضور به موقع و بدون اتلاف وقت برای جلوگیری از هزینه های اضافی
  • انتخاب بتونه مناسب برای پر کردن کامل درزها و شکاف های موجود
کفسابی چیست

مزایای کفسابی چیست؟

  • برطرف کردن سطوح ناهموار
  • شفاف و براق شدن سنگ
  • برطرف کردن جرم و آلودگی سطوح
  • افزایش دوام عمر سنگ با کمک پر کردن درزها و جلوگیری از نفوذ آب
مراحل کفسابی چیست؟ مرحله اول: از بین بردن ناهمواری سطح ساختمان از طریق بین بردن جرم باقیمانده از مصالح با کمک لقمه سنگ های زبر 36 و 46 مرحله دوم: از بین اثار ساب مرحله قبل با استفاده از لقمه سنگ 60 مرحله سوم: سیقل دادن سطح سنگ با کمک لقمه سنگ های نرم مانند 120 مرحله چهارم: استفاده از لقمه سنگ 220 برای از بین خط و خش ناشی از بتونه کاری مراحل قبل، هم چنین برای اطمینان از کیفیت کار در همین مرحله بعد از ساب زدن با لقمه سنگ 220، پیشنهاد می شود از لقمه سنگ 320، 400 و 600 نیز در ادامه استفاده شود. مرحله پنجم: در مرقدم اخر نوبت به درخشان کردن سطح سنگ می رسد که برای این منظور از معروف ترین لقمه سنگ یعنی لقمه سنگ ایتالیایی بنام سیانکس کمک گرفته می شود. محاسبه هزینه کفسابی برآورد هزینه کار به عوامل مختلفی از جمله: مهارت استادکار، جنس سنگ، متراژ، تعداد طبقات و عوامل مشابه بستگی دارد.

دلیل رواج یافتن کفسابی چیست؟

به دلایلی مانند تحریم و وارداتی بودن ابزارآلات موردنیاز، کفسابی از دسته کارهای پرهزینه محسوب می شد ک انجام آن برای ساختمان های معمولی مقرون به صرفه نبود. اما بعدها با توجه به تولید دستگاهای مخصوص این کار در ایران و آموزش کفسابی و یادگیری این مهارت و به دنبال آن کاهش هزینه، در اکثر ساختمان ها استفاده می شود. امروزه زیبایی ظاهری ساختمان از عوامل تعیین کننده قیمت ساختمان به شمار می رود و از این جهت برای کارفرما و مشتری از اههمیت ویژه ای برخوردار است. علاوه بر این ها کف سابی در کاهش هزینه ها نیز موثر است و به جای تعویض سنگ های کهنه و قدیمی یا شکسته می توان از فرایند کف سابی به بهبود ظاهر و افزایش زیبایی کمک کرد.

تفاوت کفسابی و سنگسابی

گاهی اوقات افراد کف سابی و سنگ سابی را بجای همدیگر استفاده می کنند. برای یافتن وجه تمایز این دو کفسابی را می توان برای انواع مصالح از جمله: سرامیک، موازییک، مرمر، گرانیت و سایر سنگ های مشابه استفاده کرد. در حالیکه عملیات سنگسابی محدود به انواع سنگ های گرانیت، مرمر و … می شود و از این کار برای سرامیک و موازییک نمیتوان استفاده کرد. در واقع می توان گفت که سنگسابی زیر مجموعه کف سابی است و جزو خدمات آن به حساب می آید.   کفسابی چیست

تفاوت کفسابی و کف شویی

گاهی معنای این دو نیز یکسان درنظر گرفته می شود که درحالیکه اینگونه نیست. تفاوت های این دو را باهم بخوانیم: در کفسابی فرایند همترازی سطوح و درخشان شدن سنگ ها با کمک لایه برداری و سیقل زدن به دست می آید ولی در کف شویی عملیات لایه برداری پ سیقل زدن انجام نمی شود و تنها اجرام باقیمانده از نصب سنگ و سرامیک مانند بتونه و مصالح چسبیده شده به سطوح از بین می رود. بنابراین تفاوت عمده این دو را می توان در دستگاه و ابزارآلات به کار رفته بیان کرد، در کفسابی از لقمه سنگ و در کفشویی از فرچه استفاده می شود. به همین خاطر فرایند کفسابی از کف شویی هزینه بیشتری را در برمی گیرد.  
اشتراک گذاری
برچسب‌ها:

مطالب مرتبط

دیدگاه خود را بیان کنید

  1. مینا
    مینا 1402-01-28 پاسخ

    مطالب عالی بود از کفسابی ممنون اینوبینو

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *